kozmetika, lifestyle, zdravie a krása
/
0 Comments
/
Objavte v sebe krásu.

Každá žena je výnimočná a krásna svojim spôsobom. Jedinečnosť je v každej z nás a preto by sme svoju krásu mali kultivovať.

Často sa stretávame s tým, že sa ženy zameriavajú predovšetkým na svoje nedokonalosti a nie na to, čo je na nich krásne.  Krásu treba pestovať každý deň a preto sa milé dámy zamerajte v prvom rade na to krásne čo je vo vás a na vás. Nezameriavajte svoju pozornosť na tie negatívne veci, upriamte pozornosť na to pozitívne a krásne a pozvite krásu do svojho života. Vnútorná harmónia sa odráža i na vonkajšku a to na tele i na vašej tvári. Pleť je náš spojovateľ medzi vnútorným a vonkajším svetom. Odzrkadľuje sa na nej náš životný štýl, emócie, pozitívne i negatívne skúsenosti. To, čo práve nosíme vyjadruje to, ako sa cítime a to kým sme. Vedieť, čo vám pristane, aký make-up, oblečenie, účes, vám pomôže cítiť sa dobre a sebavedomo. Stačí tak málo a viete sa cítiť dokonalejšie. Zmena v starostlivosti o pleť, zmena účesu alebo štýlu oblečenia vedia urobiť so ženou doslova zázrak – krásnu bytosť a sebavedomú ženu.

Každá dáma by si mala udržiavať svoj pôvab a krásu v každom veku. Prispôsobiť si nie len oblečenie, ale i make-up, účes a starostlivosť o pleť. Dávno nie je kozmetika len o čistení pleti a úprave obočia, ako to bolo kedysi. Dnes sa dá kvalitnými produktmi výrazne meniť stav pleti a správne zvolenou starostlivosťou ju tak udržať peknú a zdravú po dlhú dobu. Venujte si dostatok času na návštevu salónu, zaslúžite si chvíľu pohody a nechajte sa hýčkať a unášať dobrými pocitmi, pozitívnou energiou a atmosférou.

Salón Beauty Ateliér Adriana si zakladá na poskytovaní kvalitných služieb s vysokou profesionalitou a zaručuje príjemný zážitok, krásu a relax. Individuálny prístup, kvalitná kozmetika, profesionálna starostlivosť = vynikajúci efekt na pleti. Ošetrenia sú skutočným balzamom pre telo a dušu.

Nech sa stane vaša starostlivosť o seba a svoju krásu radosťou!

Autor:

Adriana Švorcová

Beauty Ateliér Adriana